Jullie manege, in Grez-Doiceau

Nadine Jamart en haar team verwelkomen  u vriendelijk, warmtevol en met een goed humeur in hun praktische en confortabele gebouwen. Het hart van de manege des Foins, dit is hun clubhuis, gedoopt als « Rue de la soif ».

De manege bestaat uit één grote binnenpiste , een verlichte buitenpiste, verschillende verzorgplaatsen, een douchekamer voor de paarden en drie stallen waar onze vrienden rusten in hun verluchte boxen, verlicht en altijd perfect onderhouden.

 

Op de manege des Foins kan je beginnen, progresseren, op stage komen gedurende de schoolvakanties, deelnemen aan wedstrijden, je goed voelen in een aangename sfeer waar het altijd goed is te vertoeven. Twee gediplomeerde monitoren, Nadine en David geven de groeps- en individuele lessen.

De manege des Foins organiseert gedurende het hele jaar door stages, gedurende de schoolvakanties. Het gaat hier over een unieke gelegenheid voor kinderen en jongvolwassenen om met de paarden en poneys samen te zijn, om hun paardenkennis te perfectionaliseren.

Indien u wenst  deel te nemen aan één van onze stages, bent u altijd welkom !

 

De structuur van onze stages respecteert een pedagogische logica en hecht belang aan het welbevinden van onze jonge ruiters. Wij hebben de mogelijkheid om de jongeren extern in een familiale sfeer te verwelkomen.