Een half-pension: ideaal voor vooruitgang!

Heb je al enkele weken of maanden lessen achter de rug en wil je een sprong maken? Je eigen pony of paard hebben en je vooruitgangen delen met hem, een relatie opbouwen en vooruitgaan in je sport?

 

De manege des foins geeft je de kans om een half-pension te nemen op een manegepaard of -pony. Met deze oplossing heb je alle voordelen van je eigen paard , zonder de nadelen ( dierenartskosten, iedere dag naar de manege moeten gaan, ...). Met een half-pension mag je op 3 zelfgekozen dagen rijden. Natuurlijk zal je pony niet enkel bereden worden door jezelf. Bovendien is het tarief van de lessen berekend op het tarief voor eigenaars. Verplichting: 1 les per week.

 

  • 1/2 pension manegepaard: 240,00 euro
  • 1/2 pension manegepony :180,00 euro

Als je de mening van iemand die een half-pension heeft wilt weten, aarzel dan niet: Emilie Mullenmeyer (Paco), Manon Quinet (Tolstoï), Céline Banneux (Babylone), Olivia Piron (Sunrise), Mélodie Rouillard (Debby), Jodie Bams (Britney), Pauline Diard (Peter Pan), Céline Duquenne (Espargata), Charlotte  Druet (Zohra),Lola Fortune (Zellik). 

 

Op de foto staat Emilie (half-pension op Paco).